Delen:
Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op smaakprofiel
  • Rood
  • Wit
  • Rosé
Zoek op flesinhoud
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op dranksoort

Wijnproeverijen by Berns

Interesse in onze wijnproeverijen? Meldt je alvast aan als je interesse hebt, door een mail naar ons te sturen met je naam en emailadres. Heb je een groep van 5 tot 10 mensen die samen een proeverij willen? Mail ons en we organiseren deze voor je op onze locatie. Voor meer personen kun je altijd contact opnemen, wij organiseren ook grotere proeverijen op ludieke locaties in Limburg.

Of kom gewoon binnenlopen en proef de wijnen die we altijd open hebben op de proeftafel.

Wijnproeverij DeMorgenzon

afbeelding

Wijnproeverij van Stadswijnkelder Berns:

Beste wijnliefhebber,

Het is weer tijd om te proeven en te ontdekken.

Op 21 September om 18.30 uur organiseert Stadswijnkelder Berns weer een wijn proeverij.

Het thema van deze proeverij is het wine estate DeMorgenzon in Stellenbosch, Zuid Afrika. Het streven van DeMorgenzon is, wijnen te maken die de fruitigheid van de Nieuwe Wereld combineren met de elegantie van de Oude Wereld. De wijngaarden liggen op 200 tot 400 meter hoogte. Die hoogte (en de zeewind) brengt koelte met zich mee, waardoor de wijnen frisser zijn, terwijl de zon en lage luchtvochtigheid zorgen voor gezonde, heerlijk rijpe druiven. Of zou dat toch de muziek zijn? Laat u verassen en ontdek hoe het allemaal zit.

Tijdens deze proeverij worden o.a. de Sauvignon blanc, de Chardonnay, de Syrah en 2 uitzonderlijke blends (een witte en een rode) met onder andere druiven combinaties van Chenin Blanc, Roussanne, Viognier en Grenache Blanc geproefd, met daarbij natuurlijk de nodige uitleg over hoe deze heerlijke wijnen tot stand zijn gekomen. En gelardeerd door bijpassende hapjes.

De proeverij vind plaats bij Café d’r Klinge, Pancratiusplein 47, 6411 JZ Heerlen. We starten om 18.30 uur.

Inschrijven en betalen kan in onze winkel aan de Geerstraat in Heerlen (u kunt voor de deur parkeren) of online.  Deelnemen kost € 29,95 per persoon. Het maximale aantal deelnemers is 30, dus wees er snel bij.

Even geduld a.u.b.