Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op smaakprofiel
Zoek op beoordeling
Zoek op flesinhoud
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied

Relatiegeschenken

Stadswijnkelder Berns streeft ernaar om samen met u een relatiegeschenk op maat te leveren. U bepaalt en wij adviseren, waarbij elke gewenste samenstelling van onze producten mogenlijk is. Desgewenst zorgen wij ook voor (biologische) levensmiddelen en/of andere branche-vreemde producten. Uw eigen etiket of opdruk op de fles is ook mogenlijk. Tevens verzorgt Stadswijnkelder Berns ook zeer exclusieve pakketten.

Kerstpakketten
U zoekt ook een veelzeggend kerstpakket dat bij uw bedrijf past? U wenst een goede prijs-kwaliteit verhouding? En verlangt een snelle en persoonlijke service? Wij kunnen het u bieden! Stel daarom met ons uw relatiegeschenk/kerstpakket samen. Alles is bespreekbaar. Een goede fles wijn/whisky met een pennen- of office-golfset, een fles wijn met kaas, olijven of salami, een liquer met bonbons, truffels of Illy servies. Alles is mogelijk.

Eigen etiket
Een wijn of whisky met eigen etiket? Wij hebben het basis ontwerp al klaarstaan. U geeft door welke tekst en andere zaken op de fles moeten komen en binnen enkele minuten staat uw gepersonaliseerde fles klaar. Leuk als relatiegeschenk, binnen de vereniging of gewoon voor de fun. Neem contact op voor meer info.

 

Wijn bestellen in onze webshop
Even geduld a.u.b.