Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op smaakprofiel
Zoek op beoordeling
Zoek op flesinhoud
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied

Stadswijnkelder Berns

Stadswijnkelder Berns is een begrip in Heerlen en verre omstreken sinds 1949. Het bedrijf heeft haar positie verworven als enige echte stadswijnkelder van Heerlen. U kunt er o.a. terecht voor exclusieve, door kenners geselecteerde wijnen en whisky’s.

Op de authentieke en sfeervolle locatie op de Geerstraat, kunt u voor de deur parkeren. In het eigen proeflokaal worden proeverijen en cursussen georganiseerd, om kennis en gezelligheid te delen. Spijs en drank combinaties worden naar een hoger niveau getild door het advies dat u altijd krijgt van de deskundige en enthousiaste medewerkers.

Bezoek ons om onze bijzondere producten te beleven en te ontdekken. Of bestel online voor levering aan huis, of op de zaak.

Stadswijnkelder Berns verzorgt tevens:
- Relatiegeschenken en Kerstpakketten
- Wijnen met uw eigen etiket
- Drank- en spijsavonden
- Wijnproeverijen
- Whisky- en gedistilleerd proeverijen

 

Eigen wijn import

Stadswijnkelder Berns is mede eigenaar van Les Genereux, een unieke inkoop organisatie in Nederland op het gebied van kwaliteitswijnen. Zo zijn wij in staat een onderscheidend assortiment aan te bieden van wijnen rechtstreeks afkomstig uit wijngaarden van over de hele wereld. Dat betekent dat de marge van een importeur via een regulier verkoopkanaal van andere wijnhandelaren er tussen uit valt.

Dus alle wijnen die u bij ons koopt zijn van een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Hier kunt u de producenten vinden waarvan wij importeren.

Van al onze importwijnen bezitten we exclusief het verkooprecht voor Nederland. De wijnen zijn dus uitsluitend bij Les Genereux partners verkrijgbaar en voor Heerlen en omstreken betekent dat dat ze uitsluitend bij Stadswijnkelder Berns verkijgbaar zijn.

Ideaal voor locale horeca ondernemers die unieke wijnen willen serveren en voor bedrijf en particulier om iets aparts aan te bieden of er zelf van te genieten.

Ik ben Folker Theunissen en heb in 2018 Stadswijnkelder Berns overgenomen. Wijnen waren altijd al mijn hobby en sindsdien kan ik iedere dag met mijn hobby bezig zijn. Ik hou vooral van de franse klassiekers, maar ben natuurlijk altijd op zoek naar bijzondere wijnen voor mijn klanten. Als mede eigenaar van Les Genereux ben ik samen met mijn collega's verantwoordelijk voor het beste wijnassortiment van Nederland.

Even geduld a.u.b.