Gratis parkeren voor de deur!

Proeverijen 2023

Neem deel aan een van onze proeverijen en ontdek je voorkeuren op het gebied van wijn, whisky en gedistilleerd. Indien je een proeverij op maat wil dan kan dat ook. Neem contact op voor meer info. Alle actuele proeverijen vind je op deze pagina. Als je op de hoogte gehouden wil worden meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meer interesse om je wijn kennis te vergroten? Neem dan deel aan de wijn cursus.


Whisky proeverij bij Berns

We nodigen je uit om whisky te komen proeven in ons proeflokaal.

Dit zijn bijzondere whisky's van verschillende whisky importeurs waarmee we intensief samenwerken. We proeven 4 of 5 whisky's in ons gezellige proeflokaal met  uitleg over alle whisky's.

Zorg dat je alle nieuwe bottelingen als eerste proeft en koop ze met korting.

De kosten voor deze proeverij bedragen € 16,50 per persoon.  We starten rond 19.00 uur en eindigen rond 21.00 uur. De proeverij vindt plaats in ons eigen proeflokaal op de Geerstraat 26 in Heerlen.


Private Wine Tasting

Wil je je wijnkelder opnieuw vullen of ben je op zoek naar een aantal doosjes wijn die je het eerst geproefd wil hebben? Boek dan een "private tasting".

In onz proeflokaal trekken we de wijnen open die jij interessant vindt op een afgesproken dag en tijdstip. Van te voren bespreken we welke wijnstijlen jij wil ontdekken en zorgen we vervolgens dat de passende wijnen op tafel komen.

Een private wine tasting is gratis bij een totale minimum afname van € 300.- met maximaal 10 personen.


Wijnproeverij 'alles over Chardonnay'

We nodigen je uit om op 1 december wijnen te komen proeven.

We proeven 6 verschillende chardonnay wijnen in ons gezellige proeflokaal met uitleg over de wijnen. We beginnen rond 19.00 uur en eindigen rond 21.00 uur.

De proeverij vindt plaats in ons eigen proeflokaal op de Geerstraat 26 in Heerlen.

Prijs: € 17,50


Wijncursus bij Berns

Volg onze wijncursus en leer meer over wijnen om meer te kunnen genieten.

In 5 bijeenkomsten leer je een scala aan rode en witte druiven kennen door ze te proeven en in 2 van de sessies gaan we proeven met kaas en met vis.

De theorie wordt behandeld, maar zelf ervaren en uitproberen staat voorop.

Hier vind je meer info.