Delen:

Producten per pagina:

Sorteer op:

-
-
-
-
-
Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op smaakprofiel
Zoek op dranksoort

whisky

1

Heerlense Whisky

Heerlense Whisky is een blended whisky. “Blended" wil zeggen dat het een mengsel is van graanwhisky en single maltwhisky. Dat levert een zachtere whisky op, vol van smaak dankzij het hogere gehalte aan single malt.

2

Highland Park twisted tattoo 16 jaar

Voor het eerst hebben ze een whisky gemaakt, gerijpt in eiken vaten gekruid met Spaanse Rioja-wijn - in totaal 153 vaten - met whisky gerijpt in 70 eerste vulling bourbonvaten

18 jaar

3

Johnnie Walker Platinum Label Aged 18 Years Old

Johnnie Walker Platinum Label is een rijke, 18 jaar oude Schotse whisky met een volle smaak, speciaal vervaardigd voor die bijzondere momenten. Platinum Label is afkomstig van een gelimiteerd aantal vaten, zorgvuldig geselecteerd en opgeslagen tijdens het rijpingsproces, vanwege hun uitzonderlijke karakter. 

4

Ballantines Finest whisky 0.35 ltr.

Ballantine's Finest is gemaakt aan de hand van het oudste recept uit de bestaande serie, gemaakt in 1910 door de Ballantine's familie. Er zijn meer dan 40 malts en grains in deze blend.

5

Ballantines Finest whisky 0.7 ltr.

Ballantine's Finest is gemaakt aan de hand van het oudste recept uit de bestaande serie, gemaakt in 1910 door de Ballantine's familie. Er zijn meer dan 40 malts en grains in deze blend.

6

Glen Mansion

Glen Mansion is een blend van de beste Schotse graan whisky's en malt whisky’s en onderscheidt zich door een rijke gouden glans. Doordat deze whisky voor een relatief groot deel uit malt whisky's is opgebouwd, krijgt hij zijn authentieke, zachte smaak

7

Johnnie Walker Red Label 0.7

Walker Red Label is een klassieker onder de whisky’s. Red Label is een combinatie van kruidige, rokerige malts, zoals Talisker, met lichtere, zacht nasmakende granen.

8

Chivas Regal Aged 12 Years 0,35

Chivas Regal 12 Year Old is een whisky met het kenmerkende karakter van de Speyside: rijk, luxueus en overvloedig. Een blend van verschillende malt en graan whisky's. Zoals bij alle whisky’s van Chivas Regal wordt ook bij de 12 jaar oude Chivas Regal het hart gevormd door de single malt Strathisla.

9

Four Roses

Four roses bourbon is als het op bourbons aankomt een zeer bekend merk met goeie redenen. Deze amber kleurige straight bourbon uit de Verenigde staten heeft zijn reputatie opgebouwd door constante kwaliteit te leveren.

10

Evan Williams Black Label

Evan Williams ook wel bekend als black label, is een mooie bruin kleurige whisky die neigt naar amber. Gemaakt in de Amerikaanse staat Kentucky en in tegenstelling tot vele andere bourbons word Evan Williams een wat langere tijd gerijpt voor een vollere smaak en een steviger karakter!

11

Johnnie Walker Blenders' Batch Red Rye Finish

De Johnnie Walker Red Rye is een zachte en zoete whisky geïnspireerd door de opvallende smaken van Amerikaanse whiskey's. Hij is gemaakt van malt en graan whisky's uit ‘first fill’ vaten en vervolgens nog zes maanden gerijpt op ‘ex rye-vaten’.

12

Ballantines Finest whisky 1 ltr.

Ballantine's Finest is gemaakt aan de hand van het oudste recept uit de bestaande serie, gemaakt in 1910 door de Ballantine's familie. Er zijn meer dan 40 malts en grains in deze blend.

13

Compass Box 3 pack “Peat Monster / Spice Tree / The Spaniard” 3 x 0,05 ltr.

Deze verpakking bestaat uit drie flesjes (5 cl) van Compass Box Peat Monster, The Spaniard en Spice Tree. Om cadeau te geven, maar ook om de whisky's van compass box zelf te ontdekken.

14

Jack Daniel's Fire

Diep op het platteland van Tennessee, in Lynchburg, wordt Jack Daniel’s al sinds 1866 met hetzelfde vakmanschap gemaakt. Voor de typische smaak van Jack Daniel’s zijn houtskool en de handgemaakte vaten essentieel.

15

Dimple Golden Selection

Dimple is uniek in zijn eenvoud. ‘Less is more’ is de filosofie. Rijk van smaak, je herkent mango, mokka en noten! De afdronk die lang in de mond blijft hangen geeft een warm en prettig gevoel.

Even geduld a.u.b.