Delen:

Producten per pagina:

Sorteer op:

-
-
-
-
-
Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op smaakprofiel
Zoek op dranksoort

Wijn accessoires

Wijn accessoires zijn onmisbaar bij het genieten van wijn. Denk aan de aerator als wijnaccessoire. Deze zorcht ervoor dat zuurstof wordt toegevoegd aan de wijn, waardoor aroma's en smaak beter naar voren komen.


1

Wijn thermometer

Stijlvolle roestvrij stalen wijn thermometer. Klem de wijn thermometer om de fles en lees meteen de temperatuur af. Geniet meer van een wijn op de juiste temperatuur. Na ongeveer 30-45 seconden geeft de thermometer groene lichten aan met de geschikte temperatuur (4-24 graden) in graden Celsius.

2

Flesafsluiter WAF Brevetti Stopper

Een onmisbare accessoire voor liefhebbers van mousserende wijn.

3

WIJN BELUCHTER

De Wine Aerator vertraagt ​​de wijnstroom in het glas, waardoor het extra zuurstof kan opnemen en de smaak kan verrijken.

4

KURKENTREKKER TWISTER

Het speciaal ontworpen frame van de Corkscrew Twister bestaat uit een unieke "Bottle Grip", die een uitstekende grip op standaard en geflensde wijnflessen mogelijk maakt.

Bewaar geopende wijn langer

5

Private Preserve Gasflessen

Private Preserve® is een wijn-bewaarsysteem dat de frisheid, de smaak en het bouquet van de wijn beschermt na opening van de fles. Dit in tegenstelling tot vacumeersystemen: die zijn niet effectief en beroven de wijn van zijn aroma's.

6

BOTTLE COASTER

De Bottle Coaster is ontworpen om druppels te vangen en uw tafel te beschermen tegen krassen en condensatie.

7

WINE SAVER CONCERTO

Het Wine Saver Concerto is een vacuümpomp die de lucht uit een geopende fles haalt en deze opnieuw afdicht met een herbruikbare rubberen stop. Plaats de herbruikbare stop in de fles en haal de lucht uit de fles met behulp van de Wine Saver-pomp.

8

HENDEL KURKENTREKKER - HORIZONTAAL

Met de Lever Kurkentrekker worden kurken met een kleine inspanning uit de fles verwijderd. Verwijder de folie, plaats de kurkentrekker bovenop de fles en duw de handgrepen naar elkaar toe om hem op zijn plaats te houden.

Even geduld a.u.b.