Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op smaakprofiel
Zoek op flesinhoud

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Wijnpakket

Op zoek naar wijnen om uit te proberen? Bestel dan een handig wijnpakket met een scala aan prachtige wijnen. Met elk wijnpakket kunt u wijnen van een huis, streek of type wijn uitgebreid proeven. Natuurlijk krijgt u bij ons wijnpakket dan altijd een leuke korting. De wijnpakketen van Stadswijnkelder Berns variëren. Elke maand stellen wij nieuwe verrassende wijnpakketten samen voor u.

Zodra u een wijnpakket bij ons besteld ontvangt u dit thuis. We berekenen geen bezorgkosten voor het leveren van een wijnpakket met een waarde van € 35.- of meer. In de meeste gevallen ontvangt u uw wijnpakket de volgende dag al. Dus als u op zoek bent naar een leuk wijn pakket bestel het dan bij Berns.


De bekende Arjolle-kwaliteit, maar dan alcoholvrij

1

Pakket L'Arjolle Zéro (3x2 flessen)

Even geen alcohol? Probeer dan L’Arjolle Zéro! Nieuwsgierig? Ontdek deze alcoholvrije toppers zelf en bestel het Arjolle alcoholvrijpakket nu met extra voordeel.

53,70 48,00 per pakket

10% korting

Voor 18:00 besteld, morgen in huis

2

Wijnpakket bestsellers 2020 (6 flessen)

Dit zijn ze, de bestsellers van 2020. Drie keer wit, drie keer rood, zes keer bijzonder veel wijnplezier voor een sympathieke prijs. Bestel nu het wijnpakket en profiteer van 10% korting op deze populaire favorieten!

    Toon alle producten

51,25 45,95 per wijnpakket

10% korting

Voor 18:00 besteld, morgen in huis

3

Wijnpakket Wijnbericht januari (12 flessen)

Kunt u niet kiezen uit al die verleidelijke aanbiedingen in het Wijnbericht? Kies dan voor ons maandelijkse wijnpakket met aantrekkelijke korting! Twaalf heerlijke, diverse en onderscheidende wijnen, die bovendien ideaal zijn tijdens de wintermaanden.

    Toon alle producten

150,85 128,00 per wijnpakket

15% korting

Voor 18:00 besteld, morgen in huis

Verfijnd wit en rood uit Bourgogne en Barolo

4

Wijnpakket bijzondere wijnen januari (2x3 flessen)

Bourgogne en Barolo spreken wereldwijd tot de verbeelding van veel, zo niet alle wijnliefhebbers. Niet zo gek, want ’s werelds meest gereputeerde wijnen komen er vandaan. Gelukkig zijn er in beide gebieden ook nog altijd sympathiek geprijsde wijnen van zeer goede kwaliteit te ontdekken.

155,40 132,50 per wijnpakket

14% korting

Voor 18:00 besteld, morgen in huis

Even geduld a.u.b.