Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op smaakprofiel
Zoek op flesinhoud
Zoek op land

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Wijnpakket

Op zoek naar wijnen om uit te proberen? Bestel dan een handig wijnpakket met een scala aan prachtige wijnen. Met elk wijnpakket kunt u wijnen van een huis, streek of type wijn uitgebreid proeven. Natuurlijk krijgt u bij ons wijnpakket dan altijd een leuke korting. De wijnpakketen van Stadswijnkelder Berns variëren. Elke maand stellen wij nieuwe verrassende wijnpakketten samen voor u.

Zodra u een wijnpakket bij ons besteld ontvangt u dit thuis. We berekenen geen bezorgkosten voor het leveren van een wijnpakket met een waarde van € 35.- of meer. In de meeste gevallen ontvangt u uw wijnpakket de volgende dag al. Dus als u op zoek bent naar een leuk wijn pakket bestel het dan bij Berns.


1

Wijnpakket modelwijnen (12 flessen)

De beste manier om uw wijnvoorkeur te bepalen is natuurlijk proeven! In dit wijnpakket treft u de acht wijnen die model staan voor de diverse wijnstijlen in ons assortiment. Van fris en licht tot vol en zacht wit, en van sappig, fruitig tot krachtig en stevig rood, plus één wijn die staat voor de avontuurlijke wijnen in ons assortiment, met een opvallende, andere smaak.

    Toon alle producten

115,35 per wijnpakket

Voor 18:00 besteld, woensdag in huis

De ultieme decemberwijnen

2

Wijnpakket appassimento (6 flessen)

Wijnpakket uit Italië

Appassimento-wijnen zijn onmisbaar in feestmaand december. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal bij het kerstdiner of bij de open haard.

    Toon alle producten

136,60 105,00 per wijnpakket

23% korting

Voor 18:00 besteld, woensdag in huis

De luxe selectie uit de maandaanbieding

3

Wijnpakket exclusief (6 flessen)

Wilt u niet te lang bezig zijn met kiezen, maar er wel zeker van zijn dat u het neusje van de zalm in huis haalt? Laat u zich dan verrassen met het wijnpakket exclusieve wijnen!

    Toon alle producten

100,50 85,00 per wijnpakket

15% korting

Voor 18:00 besteld, woensdag in huis

Keuzestress? Proef ze gewoon allemaal!

4

Wijnpakket Wijnbericht december (12 flessen)

Kunt u niet kiezen uit al die verleidelijke aanbiedingen in het Wijnbericht? Kies dan voor ons maandelijkse wijnpakket met aantrekkelijke korting! Twaalf heerlijke, diverse en onderscheidende wijnen, die bovendien ideaal zijn voor de winter.

    Toon alle producten

148,20 127,00 per wijnpakket

14% korting

Voor 18:00 besteld, woensdag in huis

Even geduld a.u.b.