Wijnimport


Naast dat we met veel grote importeurs samenwerken importeren we ook zelf wijnen, rechstreeks van de wijnboer. Dit zijn de wijnhuizen waarmee wij nu werken en die uitsluitend bij ons of onze partners verkrijgbaar zijn. Kom ze gerust een keer proeven.


Bodegas Cuna de Reyes

Cuna de Reyes (wieg der Koningen) is een familiebedrijf dat in 2000 werd opgericht door Miguel Garcia en Pedro Mari Ciria, de vader van de huidige manager Alfredo. Cuna de Reyes ligt in een klein dorpje in de Rioja streek in Noord Spanje genaamd Hormilleja. Dit ligt in de buurt van Najéra, ook wel hof der koningen. Vandaar ook de naam van dit wijn huis.  Lees meer..


Weingut Gehrig

De wijngaard van Gehrig ligt in het hart van de Pfalz, omgeven door meerdere wijngaarden. De familie Gehrig vestigde zich hier om wijn te verbouwen. Het wijnhuis is gebouwd in 1888, compleet met gewelfde kelder en woongebouw.
Tegenwoordig is het wijnhuis bekend om de kwaliteit van de wijn die ze produceren. Lees meer..


Les Vignerons de Grimaud

Prachtig wijnhuis gelegen in de golf van St Tropez.

Opgericht in 1932, met 112 coöperatieve leden, heeft de coöperatie nu meer dan 270 leden verspreid over de 12 gemeenten van de Golf van St Tropez. Veel van hun wijnen vallen niet voor niets regelmatig in de prijzen. Lees meer..


Domaine Cailhol Gautran

Domaine Cailhol GAUTRAN is een familiewijndomein gelegen in het hart van de Languedoc (Zuid-Frankrijk). Ze maken al 5 generaties Minervois-wijn. Al hun wijnen zijn biologisch gecertificeerd en ze zijn allemaal geclassificeerd als AOC Minervois.

Domaine Cailhol Gautran ligt in het glooiende landschap, in de uitlopers van het Centraal Massief in Zuid Frankrijk. Lees meer..


Malcaracter

Het is geen gewone wijn! Een nieuwe generatie wijnmakers.

Malcaracter is een wijngaardproject in de Ribera del Duero, met als enige doel te trachten terug te keren naar de oorsprong van de Castiliaanse wijnbouw. 

Lees meer..


Bodegas Pandora

Bodegas Pandora heeft een groot gebied met wijngaarden, heel bijzonder, wat de gelijkenis in kwaliteit van hun druiven garandeert. De wijngaard is verdeeld over verschillende boerderijen. Lees meer..


Ashton Winery

In het hart van de Robertson Valley in de Kaapse Wijngebieden, reizend over de langste wijnroute ter wereld, kom je Ashton Winery tegen.

Hier, tussen de zacht stromende "Breede" rivier en de uitlopers van de Langeberg, is de omgeving perfect voor het produceren van kwaliteitswijnen waar mensen gewoonweg dol op zijn. Lees meer..