Nine fields wijnen, Nieuw Afrikaans wijnhuis

Gepubliceerd op 2 februari 2023 om 16:31

Aan de voet van het Langeberg gebergte ligt tussen de steden Robertson en Montagu het pittoreske dorpje Ashton. Dit schilderachtig dorpje middenin de Robertson wijn valley is thuishaven van Ashton Winery.

Het unieke klimaat, de bodem en de druivenrassen geven een natuurlijke voordeel bij het produceren van de beste kwaliteit wijn uit de regio.

Ashton Winery produceert uitzonderlijke wijnen waaronder de 9 Fields wijnrange. De druiven voor deze wijnrange worden geselecteerd uit de 9 wijngaarden die rond Ashton zijn gelegen. Deze verschillende wijngaarden werden gekozen voor hun individuele kwaliteiten en zo de wijnen van 9 Fields een prima prijs/kwaliteit verhouding te geven.

Nine Fields Winery is al bijna 6 decennia in het bezit van de huidige wijnmakers. In de vruchtbare Robertson Valley in de Westkaap van Zuid-Afrika.

Ze zeggen dat ze het hun oprichters verschuldigd zijn om hun visie om te zetten in prachtige wijnen en om hun trouwe schare fans over de hele wereld te laten groeien. Ze doen dit graag en dat is te zien!

De bijdragende factoren zijn onder meer de kalksteenbodems waar sommige wijnstokken groeien of het hoge, koele klimaat dat wordt ervaren door de wijngaarden op hun heuveltoppen of de diepe, warme bodems op de valleibodem.

Gecombineerd door de meesterlijke handen van hun deskundige wijngaardmanager en bekwame wijnmaker, ontwikkelen deze factoren zich in perfecte harmonie tot wijnen die het label met de grote 9 waardig zijn.

Al hun wijnen hebben gouden medailles gewonnen en geweldige scores ontvangen van over de hele wereld. Ze hebben ook de harten van duizenden fans over de hele wereld veroverd. Dus als je ooit met zessen en zevens zit over welke wijn je moet kiezen, kies er dan 9.

 

Op dit moment hebben we de Sauvignon Blanc, de Chenin Blanc, de Chardonnay, en de Syrah in ons assortiment opgenomen. En voor de pijzen van ruim onder een tientje hoef je het niet te laten! Kom ze bij ons ontdekken in de winkel of koop ze online.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.