Online wijn- of whisky proeverij?
Thuis proeven en genieten alsof je op een proeverij bent

Wij verzorgen online wijn en online whisky proeverijen. Via zoom kunt u gemakkelijk inloggen en deelnemen. En deelnemen betekent dat u vragen kunt stellen en met iedereen kunt communiceren. De wijn- of whisky pakketten worden bij u afgeleverd en u kunt vanuit thuis meegenieten. U heeft alleen een laptop met ingebouwde camera nodig. Verder wijst zich alles van zelf zodra u de link krijgt toegestuurd.

Online wijn proeverij

U kunt deelnemen aan een online wijn proeverij door u aan te melden. U krijgt vervolgens een link om via zoom in te loggen en kunt dan eenvoudig deelnemen aan de online wijn proeverij. Tijdens de online wijn proeverij vertellen we uitgebreid over de wijnen, de streek en meer over wijn proeven in het algemeen. We organiseren online wijn proeverijen met verschillende thema's. U ontvangt nadat u zich heeft aangemeld de betreffende wijnen thuis.

Ook kunnen we voor u een online wijnproeverij op maat organiseren voor bijvoorbeeld een besloten groep. Denk aan een online wijn proeverij met collega's, familie, verjaardag etc.. Neem gerust contact met ons op en laat u informeren.

Online whisky proeverij

We verzorgen ook online whisky proeverijen. Indien u wilt deelnemen aan een online whisky proeverij dan is dat heel gemakkelijk. U neemt deel aan de online whisky proeverij via zoom. Nadat u zich heeft aangemeld voor de online whisky proeverij ontvangt u de whisky's thuis en ontvangt u per mail de link om te kunnen deelnemen. Een online whisky proeverij op maat voor besloten groepen is ook mogelijk. Neem in dat geval contact met ons op en we geven graag de mogelijkheden aan voor een online whisky proeverij op maat.

Even geduld a.u.b.