Eigen wijn proeverij

Heb jij interesse in wijn en zou je het leuk vinden om zelf proeverijen te organiseren en daarmee ook nog een leuke bijverdienste te realiseren? Sluit je dan bij ons aan. 

We hebben alles in huis om je hierin optimaal te ondersteunen.

Wellicht heb je al kennis of wil je die nog opdoen of bijleren. Dan kun je bij ons de online wijncursus volgen. Zodra je die hebt afgerond kun je aan de slag.

Je organiseert zelf in je kennissen kring, buurt of stad wijnproeverijen. Wij zorgen ervoor dat je alle materiaal en wijnen ter beschikking krijgt die je nodig hebt.


Hoe wij je ondersteunen

Je ontvangt wijnen, proefformulieren, marketing ondersteuning en alles wat nodig is van ons. Je verdiensten realiseer je door het bedrag dat je vraagt voor de proeverijen en de marge die je krijgt over de wijnen die je op deze manier verkoopt. We maken vervolgens een webpagina waar jouw klanten de wijnen kunnen (blijven) kopen. Dus je verdient ook nog eens over de herhaal verkopen. Bovendien leveren we wijnen die deels uitsluitend op deze manier via ons te koop zijn en we hanteren online een vaste prijs. Verder hebben wij de beschikking over een enorm arsenaal aan wijnen waardoor je altijd leuke thema's kunt verzinnen en je klanten kunt blijven boeien.


Waarom via ons?

  • Je hoeft het zelf niet allemaal uit te zoeken
  • Je kunt snel starten en leuk verdienen
  • Je krijgt alle ondersteuning en hulpmiddelen
  • Je maakt deel uit van een enthousiaste groep van wijn liefhebbers
  • Eigen webpagina
  • Online herhaal verkopen

Enthousiast geworden?

Vraag dan de info aan over het verdien model en de mogelijkheden via deze knop.