Proeverij / cursus / workshop

Vind hier de wijn opleiding, proeverij of workshop die bij je past en meld je aan. Wil je een workshop of proeverij met een eigen groep, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.


Iedere maand wijnproeverij

Proef, ontdek en ervaar! Geniet op diverse vrijdagavonden van een inspirerende wijnproeverij bij Stadswijnkelder Berns in Heerlen. Eigenaar en wijnexpert Folker nodigt je uit om te genieten van kwalitatieve wijnen en heerlijke smaken. In het proeflokaal van de Stadswijnkelder proef je tussen stellingen, gevuld met honderden heerlijke wijnen uit zowel de oude als ook de nieuwe wijnwereld. Laat je inspireren over welke wijnen je perfect kunt drinken bij welke gerechten of wat zijn de must-haves die je dit jaar moet proeven! 

Iedere 3 maanden whisky proeverij

Whisky liefhebbers opgelet! Elke 3 maanden opent Stadswijnkelder Berns zijn deuren op vrijdag een uur langer om whisky te gaan proeven. Whisky is een drank waar men nooit over raakt uitgepraat. Eigenaar en whisky liefhebber Folker nodigt je uit om te gaan genieten van heerlijke Schotse whisky. In het proeflokaal van de Stadswijnkelder proef je tussen stellingen, gevuld met de meest uiteenlopende whisky's van over de hele wereld. Laat je inspireren, leer meer over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces en proef uiteraard van de verschillende whisky smaken!

Heerlijke genieten tijdens de wijnproeverij en het opvolgende diner met perfect samengestelde wijn - spijs combinaties door de chef kok van de Admiraal en Stadswijnkelder Berns.

Op zondagavond 13 november organiseren Brasserie de Admiraal en Stadswijnkelder Berns een heerlijk diner dat in het teken staat van exclusieve wijnen. Met voorafgaand een wijnproeverij met verleidelijke topwijnen.

Even geduld a.u.b.