Proeverij / cursus / workshop

Vind hier de wijn opleiding, proeverij of workshop die bij je past en meld je aan. Wil je een workshop of proeverij met een eigen groep, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.


Iedere maand wijnproeverij

Proef, ontdek en ervaar! Geniet op diverse vrijdagavonden van een inspirerende wijnproeverij bij Stadswijnkelder Berns in Heerlen. Eigenaar en wijnexpert Folker nodigt je uit om te genieten van kwalitatieve wijnen en heerlijke smaken. In het proeflokaal van de Stadswijnkelder proef je tussen stellingen, gevuld met honderden heerlijke wijnen uit zowel de oude als ook de nieuwe wijnwereld. Laat je inspireren over welke wijnen je perfect kunt drinken bij welke gerechten of wat zijn de must-haves die je dit jaar moet proeven! 

Iedere 3 maanden whisky proeverij

Whisky liefhebbers opgelet! Elke 3 maanden opent Stadswijnkelder Berns zijn deuren op vrijdag een uur langer om whisky te gaan proeven. Whisky is een drank waar men nooit over raakt uitgepraat. Eigenaar en whisky liefhebber Folker nodigt je uit om te gaan genieten van heerlijke Schotse whisky. In het proeflokaal van de Stadswijnkelder proef je tussen stellingen, gevuld met de meest uiteenlopende whisky's van over de hele wereld. Laat je inspireren, leer meer over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces en proef uiteraard van de verschillende whisky smaken!

Basis wijncursus 2022 najaar

Na deze cursus kun je gericht proeven en ontdekken wat je lekker vindt en herken je de basis voor de betere wijn- spijs combinaties. In vijf sessies (iedere week op Donderdag avond) telkens van 1,5 a 2 uur, leer je hoe je meer uit wijn haalt en meer kunt genieten. We starten gewoonlijk om 19.00 uur.

Datum
29-09-2022
Tijd
19:00 uur tot 21:00 uur
Locatie
Stadswijnkelder Berns, Geerstraat 26, Heerlen
Prijs
€ 125,00

Lees verder en aanmelden
Even geduld a.u.b.